9 Nisan 2009 Perşembe

4 yıl önce 4 yıl sonra...



Umut Ege Jelibon'la oyunlar oynar, ona şirinlikler yaparken... Ama hep diyorlar ya dilediğiniz kadar oyuncaklar alın o evdekilerle oynamayı tercih edecek diye. Yastığı görünce ona dönüverdi, ama Jelibon'u da elinin altında tutmaya devam ediyor uyanık:)



Okul zamanında da öğrenmiştim 2. Mahmud'un yaptıklarını da sol baştan say desen ikincisinde tıkanırdım. Bir şeyi isteyerek yapmanın farkı işte burda. Enver Ziya Karal'dan okurken tanzimat önce ve sonrasını nasıl merakla ve zevkle öğrendim yaptıklarını. Osmanlı'dan atladım anayasalarımıza ve yürütmeye. Güzelce okuyos, yiyiyos, calisiyos, oynuyos, babamızı öslüyos:) Umut Ege paşa dedesiyle oyunlar diyarında. Süt makineliği (monti bildiğin:)) görevimi yerine getirip genelde ders çalışıyorum.

Aralarda da kafa dağıtmak için minik kaçamaklar. Bugün kuzenim Ayça'nın gıda mühendisi "çıkıp":)) işe başlamasını kutlamak için makamında kısa bir ziyaret yaptık. Başarılı bir çalışma hayatı diliyoruz. Ben onun bonibon diye tutturduğu günleri bilirim yafu:P




Umut Ege ben cıbıldak gezeceğim tutturmalarına başladı. Pijamasının altını giydirirken gayet güzel ı-ıh tarzında ifadeleri var. Giydirmeyi kesince sesler de kesiliyor:)) Ses aralığı çok genişledi. Gezmekten çok hoşlanıyor, daha fazla merakla ortamdaki değişiklikleri inceliyor. 3 numara bezden 4 numaraya geçmemize rağmen kakalar da gezitiye çıkıyor:)) Önerileri olan?

2 yorum:

Mustafa Rumelili dedi ki...

Kaka var da gezintiye çıkıyor...:)

saricizmeli dedi ki...

bezleri içine doğru kıvırıver. Hala çıkıyorsa kulağına fısılda oğlumun, altı pisken fazla hareket etmesin. Benim oğlum söz dinler. Tatlı ve yakışıklı oğlum. Bende gideyim de ona büyücek bir ayı alayım. Annesine 12 ciltlik osmanlı tarihi. 4 yıl önce baklavaları hüpletirken, şimdilerde süt olsun diye kuru börülcelere kalanlara, börülceyi alanlara ve pişirenlere selam...