7 Nisan 2009 Salı

Balıkesir Günlükleri...

Masumiyet Müzesi nihayet bitti. Umut Ege'nin doğumuyla birlikte evde yer açma amaçlı bir elden geçirme operasyonu söz konusu. Artık daha az eşya daha çok dönüşüm hedefim, en azından bizim eşyalarımızda:) Biriktirme hevesimizi böyle bloglarla gideriyoruz:)

Umut Ege ayın belli dönemlerinde kilo almayı kesip sonrasında alıma geçiyor. Bu artış dönemleri genelde iyi bakım dönemlerine denk geliyor, ne ilginç:)) Su iç süt olsun bence külliyetle uyduruk;) Ye süt olsun, doğumdan sonra bişiyim kalmadı nolduysa süt olsun derken oldular doğru galiba. Babam kuru börülcenin süt yaptığını duymuş, dün akşamki denemeden çıkarsamam doğru duyum!

Umut Ege pazar günü Balıkesir parkını ziyaret etti. Çocukluğumda okulca bu park pikniğe gelirdik, hey gidi günler:)) Geçen kayıtta Pamuk'un yıkılan binalarına örnek bu park verilebilir. Ağaçlardan temizlenmiş(!). Az ağaçlı hali bile güzel. Çocukken bana daha büyük gelirdi, ya ben küçüktüm göreli olarak ya da ağaçlar kesilince diğer uçları görüp bir son algısı oluşturabilir olduk. Balıkesirsporun maçı da vardı gezi sırasında. Biraz gürültüleri dinledi sonrasında mışıl uykulara daldı bizim paşa. Tekrarını yapalım dedik lakin hep yağmurlu günler geldi peşi sıra. Bu gezi ile arabasını ilk defa dışarıda kullandık, 5 km bakımına götürmemiz lazım:P



Evde dedesiyle oyunla geçiriyor gününü. İsteklerini daha net belli ediyor artık. Hep oyun oynamak istiyor. Jelibon ayısıyla ayak yarışı bile yapıyor, heh he.





Anne Seriye Sezen'in kurullar kitabını ve mutfakta ne varsa bitirdi dün;) Bahane bol, süt olsun, kafam çalışsın, bunu ben evde nerde yapacağım, aaa ilk deneme mi bi bakiiim vb...

2 yorum:

Mustafa Rumelili dedi ki...

Neden parka pazar günü götürdük torunu...?

Çünküm park stadyumun kıyısında idi ve de Balkes'in maçı vardı...:)

Torunun iliklerine dek BALKES sesleri işledi...:)

saricizmeli dedi ki...

Yoksa Balıkesir'in renkleri sarı kırmızı mı? Oğlum ben sana dönüşte bir tane sarı kırmızı aslan alayım. Yoksa sadece Balıkesirsporlu değil aynı zamanda beşiktaşlı olacaksın.:))