12 Kasım 2010 Cuma

Ordan Burdan Şurdan UE. İlerde okuyup gülmek için.

UE, Arşimet ve Newton'u öğrenir. Omletini yemediği zaman Demirel ne demiş Omlet vaa dı da ben mi yuttum demiş repliğini duyar (benzin vaadı da ben mi içtim türevi). Bardaktan su içerken elini soktukça Arşimetin bardağa elini sokup suyun kaldırma kuvvetini bulduğu öyküsünü dinler. Newton da sıkışmış araya. Öğrenmiş bizimki hikayeyi, elma kafasına düşmüş, çok acımış ağğamış Newton.

Egemen masalını replikler halinde söylüyoruz UE ile. Teyze masalların klasik bitişini hatırlattı bana. Ben tamamen unutmuştum. Ben pası alınca gökten 3 elma düşer biri UE'nin biri Newton'un biri de UE'nin annesinin başına diyip gol yaptım. UE de hemen yanıma geldi elma düştü başım acıdı öp diye:))

Oyunlara fena halde kendini kaptırıyor. Sabun atma oyunu var, hayali şekilde sabun atıp göz yakıyor. Ona sabun atıldığında ise gözü acıdığı için içli içli ağlıyor. Ancak banyoya gidip yüzünü yıkayınca susuyor. O nedenle gözünün önüne hayali bir cam takmışlar UE'nin asla sabun geçirmiyor. Camı çıakrdıysa da mutlaka elleriyle gözünü kapatıp sabun saldırısından kaçıyoor.

Playdoolarla oynarken elma yaptım, başına attım Newton oldun dedim. Koptu mu bir kızılca kıyamet başım çok acıdı diye. Bu fasılda hiç oyun oynamıyor, kaptırıyor kendini fena halde rolüne içli içli yaşlar gidiyor:))

Ben UE ile oynarken çeşitli şaklabnanlıklar yapar abuk subuk danslar ederim, sesimi inceltir kalınlaştırır yüzümü şekilden şekile sokarım. 3 kızın İbrahim Tatlıses'in Arap Kızı şarkısına kendi komik klipleri dolanmıştı geçen sene facebookta. Ben bayılmıştım. Bu sabah babama söyledim onu bulsana diye. İzleyince dedesine anne nerde diye sormuş. Bu delilerin arasında bir annem eksik diye düşündü sanırım;)

Geçenlerde mama sandalyesinde otuyordu, indir uzanıp dinlenecem dedi. Sordum ne yaptın da yoruldum diye cevap verdi oturdum:)



Bu resmini gördü, 10-15 dakika sonra öyle yatacam yataya dedi. Anlamadık sonra yatağına gidip bu pozzisyonu alıp gözleri kapayınca anladık, son noktaya ulaşmış başkalarını değil kendini taklit ediyor:)

Göbeğimi açop kardeşini öpüyor. Abi desin diyor. Kardeşi abi diyor. Sonra oyuncak istiyor abisinden. Abisi playdoo istesin diyor. Kardeşi playdoo isteyince bizimki bin pişman ama iş işten geçmiş. Ne yapsa da vermese playdooyu, hemen annesinin tişörtünü örtüp ekliyor E.'yi kapadım.

2 yorum:

Deli Anne dedi ki...

yatış poziğsyonuna bayıldım :)

saricizmeli dedi ki...

Deli oğlann olmuş di mi. Ben de bayılıp kayıt altına aldım.