21 Kasım 2010 Pazar

24 hafta - Pıt pıt atıyor kalbim...

Bu hamilelik kesinlikle diğerine göre zorlu geçiyor (zorluktan bitiyorum anlamında değil bir karşılaştırma olarak) diğer hamileliğimin başlarında nefes alamıyor gibi olurdum gecenin bir vakti. Bu sefer böyle bir şey olmadı ama kalp çarpıntılarıyla tanıştım. Durduğum yerde bile çarpıveriyor. Annelik sürekli yürek çarpıntısı sanatı mı yapıyor bedenim bana;)

9 günlük kocaman tatil iyi geldi. Bol bol dinlendim. UE bize doydu. Biz yemek yemeye;) Doktor kontrolünün tatilden hemen 3 gün sonraya oluşu ne fena!



Pıtırcık bayram hediyelerini aldı. Hala İzmir'den Tanecik granül sabunu getirmiş. Granül günlerine geri dönüyoruz. Kullanınca yorumlarımı iletirim. Ama görüntü 10 üzerinden 10.


UE'ye hamileyken Nigar Hırvatistana gitmiş, UE'ye lavanta kesecikleri getirmişti. Bu kez Yaso Hırvatistan'ı gezdi geldi. İşte Pıtırcık'ın hediyesi. UE'ye de kaval gelmiş, tam da bizimki yalancı çobana tutulmuşken cuk oturdu.

Böyle arı gibi çalışkan ve de böyle şirin bir kız ol e mi pıtırcık! UE sen de bu sarkaçtan uzak dur, git kavalını çal.








Kilo Artışı : 8! Yazıyla sekiz:O Roma Rakamıyla VIII. Geçen bayram babanne, bu bayram anneanne birer kilo hediye ettiler bana bayram hediyesi. Anaye babaya üff bile demeyiniz kültüründen geldiğim için istemeye istemeye yedim, kikir:))
Haftanın Sıkıntısı: Kalp çarpıntıları.

3 yorum:

Fatma dedi ki...

Afiyet olsun, bal şeker olsun, pıtırcığa yarasın.

PINAR dedi ki...

ben de 25.haftadayim 4-5 hafta once basladi carpintilarim, doktoruma soyleme hatasinda bulundum yok o test yok bu test hastane koselerinde surunuyorum. birsey de ciktigi yok, buyuk ihtimal alttan gelen basinctan zaman zaman etkileniyor sadece.keske hic soylemeseydim:(benim ilk hamileligim herseyi heyecan yapiyorum hemen.

saricizmeli dedi ki...

Çok çok teşekkür ederiz, zarif Fadiş.

Pınar, benim de yeni çarpıntılarım. Dün kontrolüm vardı, haftasonu daha detaylı yazacağım. Ama sorun bebeğin ters durmasından ve baskısından kaynaklanıyormuş. Bişi düşecekmiş gibi hissetmek, sırtüstü uzanırnen sıkıntı çekmek gibi başka olabilecekleri de saydı. Evet ilk hamilelik her şeyi heyecan yapma zamanıdır:)