29 Mayıs 2009 Cuma

Daha dün ağzım şuradaydı, bir bulabilsem ah nerede...

Ağzını bir bulsa havucu yiyecek...


Canı isterse kendi başına oturabiliyor, biberonunu tutup içebiliyor ama canı isterse:) Genelde canı biberonun üzerindeki resimlere bakmak istiyor.





Uykudan kalkınca yemek yiyecek bir düzen oluşturmak lazım. Uykusu gelmeye başlayınca (gelince değil) yemek yemek çok zor geliyor, yemeyeceğim diye ağlıyor. Uykusunu almışken de kaşığı hızlı versene diye. Kıymadan hoşlanmadı, 10 kere denemeden bir yemeği sevmedi demeyin dedi gerçi doktorumuz. Hatta şu yemeği sevmiyor diye hiç söylemeyin dedi. Tavuk eti hoşuna gitti. Belki kıyma biraz irice gelmiş olabilir ağzına. Biraz daha allayıp pullayıp tekrar denemek lazım. Arttıra arttıra bir yumurta sarısına ulaştık. Kahvaltıyı 60 cc sütle sulandırın demişti doktor, o haliyle çok sulu oluyor ve genelde bitiremiyor. BEn daha az sütle, koyu bir bulamaç elde ediyorum ki pekmezi peyniri yumurtayı cevizi bir garantileyelim, anne sütü nasıl olsa emiyor. Gece uykuları tekrar düzene döndü, 1 ay önce 2 saatte bir kalkıyordu. Şimdi gecede bire indik tekrar.

Dün aşısını oldu, halasına gitti tunus mutfağından lezzetleri süt aracılığıyla tattı, aracısız üzüm yedi, pek beğendi. Mevsimi değil diye hain annesi tadımlık bıraktı.

Anne bu hafta Öznur'un bekarlığa vedası, Öznur'un kınası derken fink fink gezdi. Hatta kına çıkışı Orman Çiftliklerinde yat da geber yemeği yemeğe bile gitti. Bunu yapabilmek için 10 dakikada 120 cc süt sağdı bir gece önce (motivasyon motivasyon motivasyon, bugüne kadar bu kadar kısa süreyi bırak uzun sürede bu kadar süt görmemişti pompa, şaşakaldı.) Gerçekten emzirmek tempolu spora eş değer, çünkü sütü sağdıktan sonra bayıldım gittim.

Cuma akşamı anne baba umut ege alışverişe çıktılar. Umut Ege'ye ayakkabı, ve bilimum giysi aldılar. Lekelerle öyle başa çıkamıyorsak böyle başa çıkarız:))
Mavi'nin deneme kabinlerinde Umut Ege karnını doyurdu. Çoraplarını alışveriş merkezinin çeşitli noktalarından toplayıp, en sonunda pes ettik, çorapsız gezintisine devam etti.

4 yorum:

Mustafa Rumelili dedi ki...

Hani yatağı bi kademe aşağı inecekti?

Mustafa Rumelili dedi ki...

Gelecek yıl Şampiyonlar Ligi Maçlarına gideceğiz...Çabuk o havucun yerini bul ... Çok beslen,çabuk büyü...
Şampiyon B E Ş İ K T A Ş...
Formayı boşa giymedin " Kartal " torunum benim...:)

...Nur dedi ki...

evet bencede yatak biraz tehlikeli olmus.bizde yatak 3 aylıkken indi aşağıya.
faaliyetler super :)

saricizmeli dedi ki...

Yatak işi tamamdır.

Şampiyonluk işiniz Umut Ege sayesinde:P Tebrik ederiz. Maça oğlumuzu tek gönderemeyiz, biz de geliriz hi ho.

Umarım süper faaliyetler devam eder:)