6 Ekim 2009 Salı

Umut Ege Doğumgünü Provalarında...



Herşey taklitle başlayıp sonra özünü buluyordu değil mi:)) Baş kopyacı Umut Ege, göz kırpmak ve parmaklarını şırklatmak (ne denir ki buna, oyun havalarında coşarken yapılan aktivite:)) öpücük yapmak - ama asla yanağa değil, boşluğa- favori taklitlerimizden.

Şimdi sırada annesinde gördüklerini doğumgününde taklit etmek var. Lakin annesininki kadar sürprizci dostları mevcut değil, hadi dostları edinse de asla harika moulex pasta yapan bir görümcesi olamayacak;) Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Umut Ege annesinin doğumgününe tanıklık etti. Sevgili arkadaşım N. nikahını bugüne denk getirince, bize de kokoş doğumgünü kutlamaları kaldı (facebookta resimleri gören arkadaşlar için minik açıklama). Ömür boyu mutluluklar diliyorum. Yıldönümü filan anlamam, partilerimde hazır nazır görmek isterim, bilginize.


Manevi dayımız ve M. teyzemiz bize kapılarını her zamanki gibi sonuna kadar açıp, Ö. teyze, Y. teyze ve M. teyze masayı donatırken biz Umut Ege ile Badem kedisini (dayımız sadece kuyruğuna izin verdiği için) kuyruğundan sevdik. Şimdi Umut Ege Badem'den korunurken yakında Badem'i kimler korusun Umut Ege'den gibi bir his oluştu bende, Umut Ege'nin bakışlarından.



Pişşşt, Annemin okuduğu kitabın resimli özetini buldum:)

İyi doğmuş iyi ki doğurmuşum.

4 yorum:

Tekir dedi ki...

iyi ki doğdun iyi ki doğurdun arkadaşım... mutlu mutlu yıllar. facebooktaki aile saadeti fotosuna bayıldım. maşallah maşallah :)

K.T dedi ki...

Doğum günün kutlu olsun...
UE ve Kuzey Tan aynı gün doğmuş. Yoksa bizde aynı günde mi doğacaktık.....Cuma da benim doğum günüm.

Mustafa Rumelili dedi ki...

Badem ve benzerlerine dostluğu nereden geliyor acep:)

saricizmeli dedi ki...

Teşekkürler tekir hanım arkadaşım;)

Aaa, teraziler bastı ortalığı. Mutlu yaşlar...

Dedesinin çabalarından geliyor tabükü de:P