7 Ekim 2009 Çarşamba

Nani naniiii, itfaiye geliyor.

Ö. teyze Umut Ege'ye yılbaşı hediyesi ce-e oyun zamanı diye bir kitap almıştı. Bayılıyor bu kitaba. Bir sayfasında itfaiyecileri soruyor, itfaiye arabasının arkasından buluyor bizimki. Oyuncak bir itfaiye arabası da var, ama merdiveni zarar verebilir diye emekleme çalışmalarının havucu olarak kullanıldı, kaldırıldı, hatırladığını sanmam.

Dün babannesinin yan evinde yangın çıkmış (çok şükür kısa sürede atlatılmış), insancıklar can bizimki itfaiye arabası derdine düşmüş. Araçlar sirenleriyle geldikçe kendinden geçmiş:)) Bir toplantı nedeniyle süt iznimi de kullanamadım, eve bir gittik ki, anneyi arayan yok. Keyif gıcırında, itfaiye arabalı gün sayesinde.

Bugün gittim ki vızıl vızıl, babannesi takılıyor günümüz sönük geçti diye. Çocuğum hergün itfaiyeyi nerden bulalım biz sana;)

Ayrıca burnumuza parmaklarını sokup durma, en azından dibine kadar, çok acıyor:)) Bugün yaptığın gibi damacananın pompasına parmağını daldırabilirsin. Bu anlattıklarımdan sonra gelenler bizde su içecek mi bir gözleyelim, heh he.

3 yorum:

Mustafa Rumelili dedi ki...

İtfaiyeci mi olacak acabam...:)

İlknur dedi ki...

eh oglana itfaye bulmak icin her daim yangin yeri arayamayacaginiza gore siz itfaye binasina yakin bir yere tasinin :) Her olay oldugunda seninkini eglence ciksin :)

Ozguranne dedi ki...

Aman geçmiş olsun diyelim önce. Ama çok komik geldi:)
Yannngıınn oluur biz yangınaaa giderizzz.