29 Ekim 2009 Perşembe

Kırmızı Barbun Kaç Kaç



Kırmızı Barbun kaç kaç Umut Ege geliyor, seni lüp lüp yiyiyor.
Doktorumuz haftada 2 ye çıkardı balık sayımızı, barbun akşamı yaptık biz de. Pek sevdi Umut Ege barbunu. Babasına hadi diyerek acele etmesini istedi. Kelime dağarcığımıza hadi de eklendi. Değişik bir algoritma izliyor gibi bizimki. Bu satırlar draftta dururken Umut Ege kelime daarcığına aaba (araba)'yı da ekledi.

Doktorumuz dilersem emzirmeyi bırakabileceğimi, gece parçalı uyku düzenimizin böylelikle parçasıza ineceğini dile getirdi. Domuz gribi aşısının çok abartıldığını onun önerdiğini de ekledi. Ben en azından 15. aya kadar durmak yok emzirmeye devam demekteyim. Domuz gribi aşını önermiyorum ayrıca:)) Anne sütünün bağışıklığı kuvetlendirme etkisi, domuz sıkısı önlemlerle ilerleyeceğim. Artık abur cubur ve fast food dışında diyet sona erdi. Kalsiyum yoğunluklu yaşam başladı.


Fotoroman



UE: Anne,iddiaya göre emzirmeyi kesebilirmişsin!



UE: Uyarıyorum, eğer bunu yaparsan geceleri iki misli uyanırım!

Anne: Canım yavrum yok öyle bişi, bir uydurmasyonla karşı karşıyayım, bundan sonra ben de her görüşmemi kameraya aldıracağım:)



UE: Bir an çok korkmuştum, dünyalar benim oldu şimdi...



UE: Sütün yanına biraz da patates cipsi alabilir miyim?

4 yorum:

K.T dedi ki...

Süttt süttt. Gel UE bizde de süt var. Bizde devam ediyoruz. Anne uyansın geceleri ne işi var. Uyuyor sadece. ertesi günde işe gidecek sadece.
Balık yemeği sevmedim, sevmiyeceğimde. Ama zorla veriyorlar.

Mustafa Rumelili dedi ki...

Annesi yaptıkları rol değil bence ..
Tamamen gerçek...
Torunuma süt zamanını sakın esirgeme...
Yoksa süt saatinde ben de seni telefonla uyandırırım ona göre...

Ozguranne dedi ki...

:))))) Pek güzel...

Mehmet BARUTÇU dedi ki...

umudum resimlerine baktığımda ne güzelsin canım benim.Allah nazardan korusun ah bide sarılıp koklamama izin versen hemen bağırmasan varya seninle iyi anlaşacağız ama...senin o sinirli sinirli kaşlarından öperim.kartalım.