23 Haziran 2012 Cumartesi

Bebek Uyutma Yöntemleri Fotoroman


Sevgili NE, o kadar bebeğiniz var, ben iki tanesini uyutmakta zorlandığım zamanları biliyorum, nasıl başa çıkıyorsunuz uykularıyla. Bizlerle paylaşır mısınız?



Seve seve sevgili Sarıçizmeli. Ne de olsa bilhassa son 3-4 gündür çektiğin uykusuzluk dertlerini bir Allah, bir ben, bir de sen bilirsin. Geceleri sana hayrım yok bari tüyolarda olsun. Öncelikle bebeğinizin bizler gibi kendi kendine uykuya geçemediğini bilmelisiniz. O nedenle ona önce yastık hangi amaçla kullanılır öğreterek başlayın.


Ama bebekler yukarıdaki gibi havalı kitap cümlelerine pek aldırmaz. Kimsenin farkedemeyeceği şekilde yastığın arkasına saklanıp, dizinin ilk reklamı bitiyor, kaçırtma bana Mahidevra'nın harem bütçesini nasıl harcadığını okurum canına bakışı fırlatabilirsiniz.


Eğer denedikleriniz işe yaramadıysa sırada yatır kaldır yöntemi var.


Genelde anne yatağın üstünde durup yatır kaldır yapmadığı için başarısız olur. Bu püf noktaya dikkat.


Hala mı uyumuyor? Siz ufaklığın altını bir kontrol edin. Siz debelenirken size iyi geceler sürprizi yapmış olabilir yaramaz...



Hepsini denediniz gene uyumadıysa, sırada Ferber yöntemi var. Ona her gece aynı sözleri söyleyip odadan fıymanın zamanıdır, bir kahve iç bir Hürrem izle gel bakalım uyumuş mu?




 Hmm, bu yöntem Pepee'de işe yaramış. Bebe ve Şila ise cin gibi. Altın kural: her çocuk farklıdır. Bir düşünelim bakalım hangi yöntemi denesek?


Tabi ki geleneksel ninni yöntemi... Hıh Şila da uyudu. Bebeyi de uyutursam geliyorum sohbete...



NE hanım, NE hanıııım, A-aaa, bebeği uyuturken uyuyakalmış.

İşte bu da benim NE yi uyutma taktiğim, heh heee...

1 yorum:

Dilek dedi ki...

çok tatlısın NE.