17 Haziran 2011 Cuma

Heeeey

Deniz, güneş, açık hava, eski dostlar, akrabalar, memleket kokusu, Ayvalık tostu, Cunda'nın motoru, Cumba'da sohbetler, perşembe pazarının davetkar gölgeleri, bunaltıcı öğlenler, Dikili festivali, kağıt helvada dondurma, kim evlenmiş kim nasıl bir sene geçirmiş, UE gene mi çeşmeyi açtın, deniz sonrası biraz da kestirsem, semizotunun en körpesi, süt mısırlar, at arabasından alınan sebzeler, karpuz da soğudu mu acaba, babamız da yanımızda olsa, on bininci kere yapılan kumdan kale, deniz sonrası taze ekmekte peynir domates, teyze de bu hafta mı geliyor, kuzenle sohbet de ne güzeldi, Ankara'dakileri de özledik, dönüşte kolay bakıcı bulur muyuz, rüzgar da gazetemi dağıtıyor, on bin adımı tutturdum mu, yaz da ne çabuk geçti...

Biz yola çıkıyoruz bekleyin...

10 yorum:

Fatma dedi ki...

Oh sefam olsun diyorsun yani, Allah içinize sindirsin, pek güzel geçirmişsin tatili:)

Gulcin dedi ki...

harika! iyi tatiller iyi eglenceler. Bir de bunu da yaziyorum: bir gun bebek sahibi olacak olursam mumkunse dogum izni yaza getirile :)

Itır dedi ki...

ayy cok canim cektiiii!!!!

Deli Anne dedi ki...

benim de çekti yahu!

Hayat güzeldir.. dedi ki...

ne güzel gözümün önüne geldi okudukça :) bol eglenceli bol dinlenceli güzel bir tatil olsun...

Benden Bizden dedi ki...

bundan daha guzel anlatilamazdi bir tatil :) gitmis kadar oldum, korpecik semizotu ve karpuzun tadini aldim. Iyi dinlenin, iyi eglenin, donuste gorusmek uzere diyelim mi :)

Bap dedi ki...

iyi tatillerrr :)

Buse dedi ki...

Çok özendim çok......

saricizmeli dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
saricizmeli dedi ki...

Herkese çok teşekkürlerrr.
Gülçin, mutlaka;)
Benden bizden, çok isterim.