30 Haziran 2011 Perşembe

THY Ece Temelkuran'I dinlesin mi?

Sosyal medyada kıyametleri koparan
"Havayollarında "silent flight" diye bir uygulama olsa. Ekstra ücret ödeyerek çocuksuz ve sessiz uçaklara binebilsek... İyi olmaz mı ey THY!" cıvıltısına siz nasıl bakıyorsunuz?

9 yorum:

Bap dedi ki...

üfff,çocuksuzlardan en sık bunu duyarsın zaten. Biraz yenilik getirseler fena olmaz, başka şeylerden şikayet etsinler artık

Dilek dedi ki...

bence onlar için hayat zor.

a.c dedi ki...

haklı. mümkünse biz anneleri de o extra ücretli yere alsınlar:)

Fatma dedi ki...

Oh biz de rahat rahat bağıra çağıra top oynaya oynaya yolculuğumuzu yaparız, rahatsız etme endişemiz ortadan kalkar:)

K.T dedi ki...

vallahi çocuklar değil beni rahatsız eden kokoşların "ay canımmmm şu oldu bu oldu haaa haa " konuşmaları. onları ne yapacakalar. konuşanı dışarı mı atacaklar

senem dedi ki...

Bu çocuksuzların çocuklara olan tahamülsüzlükleri bu aralar doruk yaptı sanki. Noluyoruz yaw. 2 saat yolculuk edeceksiniz iki dakia katlanıverin. Yani her istemediğimiz atabilseydik yanımızdan ben önce bir ter kokanları felanda atalım derim.

Benden Bizden dedi ki...

birarada yasamak cok zor galiba diye dusundum. bir de ayrimciligin sonu yok ki, nereye kadar. money talks mu olacak hep cozum???

PINAR dedi ki...

Bence hakli. Cocuk sahibi olmayanlarin cocuklara katlanmalari sart degil, ki yapilan ses her zaman civil civil oyun sesi olmuyor malumunuz. Ki benim de kucuk bir bebegim var, buna ragmen boyle dusunuyorum evet.

saricizmeli dedi ki...

Ben siyasi bakışını ve çözüm önerisini birbiriyle bağdaştıramadım, daha önce bir iki yazısını okuyup bende bıraktığı samimiyetsiz izlenimini güçlendirdim. Parası olmayanlar, okumasın, askere gitsin, çocuk sesinde yolculuk yapsın.

Koskoca bir yazlık site UE'nin 2 yaş inatlarına ve bu inatları çeşitli tonlarla bağırtılarla süsleyişine büyük bir hoşgörü ve bahçelerinden toplanmış ceşit çeşit ürünle cevap verirken - ve koca yaz buralardayız - uçak yolculuğunda pek kolay pes ettiğini düşündüm. Ekşi sözlükte bir yorumda uçak yolculuğunda iki küçük çocuklu bir kadının çocukları susturamayıp bir de çevreden gelen baskılarla ağlamaya başladığını yazmışlardı. Susmayınca susmuyorlar hepimiz biliyoruz.

Tez zamanda en güzelinden bir çocuk diliyorum kendisine.