23 Ocak 2011 Pazar

33. Hafta - Bir gün çok zor bir gün çok kolay.

Yazıları genelde akşamları yazdığımdan çoktan unutmuş oluyorum sanırım, hiç not etmemişim. 2-3 haftadır uyandığımda şişmiş ve ağrıyan ellerim bana günaydın diyor. UE, geceleyin mıkırdanıp ya da mızırdanıp beni çağırdığında odasındaki yer yatağında uyuyup kalıyorum. Bu durum her tarafı tutulmuş ağrımış bir anne uyandırıyor sabahları. Artık yatağımdan çıkmamaya çalışıyorum, daha az sıkıntılı uyanabilmek için.

Haftanın kimi günleri, Pıtırcık mideme kelepçeymiş gibi, tokluk hissi nedeniyle zorla yediğim akşam yemekleri, kimi günleri şimdi ne yesem diye düşünerek geçti. Kimi günler gayet aktif dinamik heyecanlıyken kimi günler, adım atacak hal hissedememe... Bir o yanda bir bu yanda geçti hafta.

Havalar soğuduğu için minik yürüyüşlerimi yapamadım. Şiş ayaklar yürüyemeyince, sıkıntılı bacak sendromu haftanın sorunu oldu çıktı.

UE, annem, sonra da beyceğiz hastalandı. Allahım sen beni koru. UE 2 Calpol sonrası ayağa kalktı ama halsizlik, iştahsızlık, kuru öksürük bir haftadır bizlerle.

UE'ye sorduk kardeşin sana ne getirsin diye, uzunlu boyun istedi. Sonra da açıkladı zürafa diye. Sonra listeye zebrada ekledi. Panora'daki oyuncakçıda ne zürafa ne zebra. Biraz gezineceğiz sanırım.

Haladan da bir kostüm geldi Pıtırcık'a. Balkabağı:) Hamileliğim boyunca yediğim kabak tatlısının haddi hesabı yok. Çok sevimli bir eşleşme oldu böyle.

Teyze, annenin haline acıdı nerden baksan 2 sene tiyatro hayal olur diye, aldı anneyi Şekspir Müzikaline götürdü. Baba UE ile ilgilendi. Dede ulaşım hizmetlerini sağladı. Seviyorum gebeciklerin mutlu edilmesi etkinliklerini:))

5 yorum:

banushka dedi ki...

33. haftayı görünce bir garip oldum. hangi ara bu kadar hızlı geçti zaman diye düşünürken benimde son sürat o haftalara geldiğimi idrak ettim :P
D&R'larda National Geographic'in yumuşak oyuncakları oluyor. var mıdır hatırlayamadım ama belki zürafa veya zebrayı bulabilirsiniz. benim de gözüme çarparsa haber veririm... sevgiler...

Adsız dedi ki...

sık dişini az kaldı, şu yemek konusu ilginç bazı akşamlar bende öyle taş yemiş gibiyim :) oğlanın yanında uyuma bizde de oluyor ki felaket birşey..deliksiz uyusun diye dualar ederek yatıyorum :)

Hayat güzeldir.. dedi ki...

az kaldı gerçekten, günler daha hızlı geçsin istiyorum bende, bir de şu şişlikler olmasa değil mi ? Ben hala tuz olayında kaçamaklar yapıyorum sanırım ondan oluyor, tuzsuz yiyebiliyor musun?

PINAR dedi ki...

Midem benim de tas kesilse keske..Nasil bir istahim nasil bir midem var bazen sinirlarini anlayamiyorum....Ama oteki konular cok benziyor, kizlar da birbirine benzeyecek mi acaba:))

saricizmeli dedi ki...

Banu, kaçıncı haftadasın şimdi?

BAP, Aslında dişimi sıkmayıp tadına varmaya çalışıyorum .İçeriden tekmeler bir daha yok artık:(

Hayat Güzeldir, ilkinde vakit geçmek bilmez:))

Pınar, kız milleti nazlı oluyor, onu anladım:)