9 Ocak 2011 Pazar

31. Hafta - İçerde Dans Mı Ediyor?

Pıtırcık, kalsiyumları çektikçe daha da kuvvetleniyor. Abisiyle kıyaslayıp nerde kaldı bu Meksika dalgaları derken, Meksika dalgaları ve kuvvetli tekmeler birbirini izlidi.

Uykularım da hiç problem olmadı (çok şükür). Hatta az uykuyla dayanıklılığım bile arttı, kendini zor günlere mi hazırlıyor bünye?

Bel ağrılarından da bihaberim.

Ama bileklerimdeki şişler, daha az olmakla birlikte kalp sıkışmaları çarpıntıları mevcut.

Abinin hurcunu gözden geçirip pek bir ihtiyacımız olmadığını görmüştük.
Pıtırcık'a Mothercare indirimlerinden 0-3 aylık tulumlar teyze sponsorluğunda alındı. Evet hiç ihtiyacı yok ama ben hep abimin eskilerini mi kullandım diyince hep değil diyebilelim:) 9-12 için de bir üçlü set, bir de 12-18 için 2 pijama takımı. Sonra gene UE'ye alışveriş, ama renklere bakarken hem kıza hem erkeğe gözüyle baktım. Kızlarda pembeler bana çok çekici gelmiyor, neyse ki sevimli turuncular, kırmızılar vardı bu sefer.

Kilo alımımı yazmayı unutuyorum 2 haftadır. Ama tamamen unutkanlık:) 12 kilonun nesi unutulacaksa;) Kota doldu. Ah Ebru Apla, nasıl başarıyorsun öyle az kilolarla gebeliği (kabak tatlısı yemiyorum, pazarları kekleri yutmuyorum, bozalar dizi dizi geçmiyor dediğini duyar gibiyim ama duymamayı tercih ediyorum:) mutlu gebe mutlu yenidoğan, mutlu anne mutlu çocuk).

UE, dişleri olanların bardaktan süt içeçeği konusunda anlayış gösterdi. Bu tamamen reklamlar da olabilir tabi.

2. gebelik alışveriş derdi olmadan, ne olacağını bilerek ne de hoş geçiyor böyle. Bir tek bir yorgan iki de yastık ihtiyacımız var. Liste bundan ibaret:)

Bu satırları yazarken 31+4 deyim. Çarşamba 32. hafta doluyor. Yasal olarak izne ayrılma hakkım başlıyor. Dileğim beş hafta daha çalışabilmek. Ama Perşembe günü doktorumuz karar verecek buna. Belki de cumadan sonra evdeyim, bu mutlu sonda sondan bir önceki virajı dönmek demek. Tadını çıkarmak için son zamanlar...

5 yorum:

yeliz dedi ki...

mutlu hamile:) herşey iyi gidiyor gibi:) ben hala ablamın ve bilumum kuzenlerin eskilerini giymekten gına gelmişti, iyi ki miniğe birkaç parça birşey almışsınız:)

Adsız dedi ki...

pıtırcık büyüyor annesi,seni biraz rahatsız edecek tekmeler tabi :)kıyafet konusunu biz de biraz Milimcan'ın eskileri biraz da bir arkadaşımın kızının eskileri ile hallettik. Mother care'dan bir yenidoğan tulum,body aldım bir de bayıldığım bir tulum takımı.Bu arada pembe sevmeyen bir kız annesine rastladım ya ölmem arık, mümkünse az pembe bol fuşya, turuncu, canlı sarı ve daha birçok renk görelim etrafta öyle değil mi?:)

Itır dedi ki...

Ben de bol bol Arda' nın eskilerini giydireceğim sanırım..Zaten "kocamgil" tarafına ilk defa kız geldiği için, o taraftan bir su kaçırma durumu olacaktır nasılolsa diye alışveriş konusunda parmağımı kımıldatmayı hiç düşünmüyorum :)

Hayat güzeldir.. dedi ki...

bizim alışveriş listemiz epey kabarıktı malum ilk torun, ilk kız gerçi bana bişey kalmadı annem ve teyzeleri coşmuş şekilde alışveriş yapıyorlar ama ne mutlu bana ki kimse pembe sevmiyor... Her renk takımı var şimdidien maviler griler bile var:) Bu meksika dalgası nedir bu arada ? bizim ki salsa yapıyor içeride ama :) sevgiler, Pinar

saricizmeli dedi ki...

Yeliz, öyle mutlu ettiki beni mutlu hamile değerlendirmen.

Bir Annenin Paylaşımları, aslında baya pembe sevmeyen anne var. Neyse bu pembe dayatmaları:))


Itır, bugün arkadaşım anlatıyordu, kızına erkek pantalonları almış allardan güllerden boncuklardan daraldığı için. Bak ne güzel bizim elimizde mevcut erkek pantalonları:))

Pınar, sen şimdi bol bol al (alma demesem de alacağını biliyorum, ilk heves:)) Meksika dalgası şu tribünlerde bir taraf otururken diğer taraf ayağa kalkıp dalga görüntüsü veriyor ya işte o. Benim karnımın da bir tarafı inerken bir tarafı kalkıyor.