18 Mayıs 2010 Salı

Önce bırakır mı diye korktum, sonra bırakmazsa diye...

Cuma Eymir keyfi, cumartesi evde küvet keyfi, pazar Atatürk Orman Çiftliği keyfi. Birinden birinde kaptık şifayı. Dün ateş başladı. Doktoru aradık. Başka belirti var mı dedi. Cık dedik. İzlemeye devam dedi. 39 üstüne çıkmıyor ateş, daha önceki vakalara göre hafif seyrediyor. Ibufen, Calpol devam ediyoruz. Bugün daha iyi gidince altı yedi saat aralı Calpol uygulamasını gerçekleştirdik (Arca'ya da geçmişler olsun).

Veee bir ilk yaşadık, kavga kıyamet burun sıkmalı ağız açtırmalı ilaç içme seanslarınmız UE'nin ilacını kuzu kuzu içmesiyle sonlandı. Hastalık UE'yi, ilaç içirme faslı bizi bitiriyordu. Çok mutlu etti bu gelişme beni. Biraz daha mutluluk da ne muhteşem olur dedim. Aldım UE'yi karşıma. UE abi oldun sen artık, bak ilacını da kendin içtin dedim. Sonra devam ettim, abi çocuklardan örnek verdim, çocuklar büyüdükçe gereksinimleri değişir, sütü bardaktan içmelisin dedim (tabi önce suyunu bardaktan içsen muhteşem olur gibi konu dağıtıcı detaylara girmedim), devam ediyordum ki kulaklarını tıkadı:))

Uzun zamandır tadına bakmamıştım. Baktım, şeker oranı yüksek, iğrenç inek sütünden lezzetli çocuk haklı;) Ben çocukken çok süt içmişim, ama şimdi içmem gerekirse bir ki üç diyip koklamadan içiyorum. Sorunum sadece kokusu, şöyle bal muz ve süt karıştırıldı mı bayılırım.

Dün markette bir teyze geldi bizimkinin bacaklarını mıncırdı. Akşam uyku öncesi dıgıldaşırken, nerden aklıma estiyse sordum. Marketteki teyze seni nasıl sevdi UE? Sırayla iki bacağını mıncırdı, sonra çenesini sevdi, yanaklardan çekiştirdi. (Babaya sordum,kadın böyle sevmiş gerçekten). Şimdi bolca marketteki teyze nasıl sevdi oynuyoruz. Sonrada hadi beni marketteki teyze gibi sev. Oyuna ara verir vermez de o başlıyor, anneaaa, anneeeem, em, em, memmi:))

Yavrum, göçmenlik var da, bildiğim kadarıyla Hollandaya kadar uzanmıyor. Paşa paşa bırakalım şu işi. Konuşmaya bir müddet daha devam. Yoksa olmadı yapacağız "komplo" momplo.

5 yorum:

kuzunun annesi dedi ki...

:))) Hadi ya , banada yol gösterin artık , ne zamandır bende Hollandalı gibi hissediyorum :)Bugün tatil ve resmen evden kactım ofise geldim , yoksa yakaladıgı yerde tutturuyor meme diye of , offf

senem dedi ki...

:))) Çok güldüm bu hallerinize. Ahhh o marketteki teyze olup da mıncımak vardı şimdi UE'yi!!!

Konuşmaya devam. İlkinde dinleyecek değil ya seni. Birkaç seferden sonra anlamaya başlıyor, denemeye değer :)

Çok öpüyorum..

K.T dedi ki...

Ben de ben de bırakmak istiyorum. Anlatıyorum ben de "sen abisin artık süt kalmadı" diye dinliyor veee saldırarak "açççççç" diyerek açıyor. Açma çabası komik herkes gülüyor da ben gülemiyorum. "süüüt" lafını duydukça ellerini degajeme degajeme!! daldırıyor.
Bu yaz ben boğazlı kazak giyecek gibiyim.

saricizmeli dedi ki...

Öyle adam gibi aralıklı emse ben de durmak yok yola devam diyeceğim ama yaka iğnem oldu. Şimdi Gece uyurken ve sabah kalkınca veriyorum. Dün gece uyandığında 1.5 saat ağladı ben de ninni söyledim. Bu akşamki atağı 5 dakikada atlattık. Gelişmelerle bağlanacağım kuzunun annesi.

Senem, eee yapalım bir bebek buluşması:)) Öpelim cannlı canlı.


Bu aç beni de öldürüyor. Sabah gözünü açıp aç diyor:)) BEn de bikini ve olası kazaları düşünmeye başladım deniz mevsimi yaklaşınca:)

anneyazar dedi ki...

Canım süt maceranız nasıl gidiyor bizim durumla birebir aynı gibi de 10. aya kadar emzireyimdiye anamağladı şimdi de meme de meme:))