1 Ağustos 2009 Cumartesi

Oyun grubu

Duydum zilin sesini, başladım hazırlıklara. Yarın kesinleşecek olmakla beraber 15 Ağustos taşınma tarihi gibi görünüyor. Bugün perdeler (yeni yapılanlar) takıldı. Evdekilerin uyarlamaları ise taşınma zamanı yapılacak. 3. seferdir bahçeli 3. caddedeki Emek Mefruşat'tan perdelerimi yaptırıyorum, her seferinde çok memnun kaldım (ne taşınmacı şahsiyetim yahu).

Verdiğimiz kitaplık siparişi bugün takıldı. Evdeki kocaman kitaplık bize yetmiyordu, ekleme yaptık. Ayrık otu bizim kitaplarımız. Umut Ege'ye harika mirasımız. Kategoriler belirleyip kitaplarımızı çok aheste yerleştirmeyi planlıyorum.

Evde bunlar yapılırken, Yeşim'de oyun grubuna katıldık.
Tan , Mert , Ela , Duru ve Umut Ege. Ben okula erken başladığım için hep arkadaşlarımın arasında en küçük olurdum. 1 yaşını tamamlamış iki fıstık, 14- 15 Eylül'de birinci yaşlarını kutlayacak olan baylar arasında bizimki de oyun grubunun en ufağıydı. Umduğumdan daha sosyaldi. Diğerlerini gözledi, oyuncaklarla oynadı (komşunun tavuğu kaz misali, evde oyuncaklarıyla bu kadar uzun süre oyalanmıyor). Bu kadar bebekli ortamda ilk defa bulunmam nedeniyle, diğer kızlara göre daha acemiydim. Masada tadamadığım çok çeşit kaldı:)) Çayımdan bir yudum alıp sehpaya koyduğumda fıstıklardan birisi çekip yanarsa diye korkumdan çaydan da mahrum kaldım:)) Tam diğer bebekler nasıl besleniyor, doktorların dedikleri ve uygulamalar gibi en heyecanlı konu başlıklarındaysa, Umut Ege'nin yemek saati yaklaştığı için kalkmak zorunda kaldım. Bir sonraki buluşmada daha deneyimli olmak dileğiyle:))

Yeşim, çocuklar büyümüş de oyun grubuna da katılmışlar:))


7 yorum:

K.T dedi ki...

Taşınma işiiçin kolay gelsin.
Oyun gurubu süper olmuş. 2. resim beylerin ilk oyun oynadıkları gün galiba. İlk seferde sadece bağrışmış gibiler.:)))
Bu sefer gerçek oyun olmuş.

Eko Anne dedi ki...

Biz de Umut Ege'yi tanıdığımıza memnun olduk. Her ne kadar pek sohbet edemesek de yakın da o gunler de gelir insallah..

Birben dedi ki...

Süpersiniz.Oyun grubu kurma şansımız yok bizim kıskandık sizi:)

yeşim dedi ki...

Evet Menekşecim, çok tatlı bizim oğluşlar, okula başlayınca da böyle fotoğraflarını çekip ne çabuk büyüdüler deriz inşallah:))

durununannesi dedi ki...

Biz de sizleri tanıdığımıza çok memnun kaldık.Malum Duru'nun ateşi ve huzursuzluğu nedeniyle hemen arkandan kalktık.İnşallah bir daha ki sefere daha uzun vakit geçiririz:)

saricizmeli dedi ki...

Çok teşekkürler Kuzey Tan:)) Mert bağırmış Umut Ege de ona eşlik etmişti.

Elaninuydusu, heyecanla o günleri bekliyoruz.

Birben, mutlaka oluşur oyun grubunuz diye düşünüyorum. Ben sadece Yeşim'i tanıyordum. Bir baktım 3 anne daha tanımışım.

Yeşim, Bir bakmışsın torunların resmini çekiyoruz, heh he.

Duru daha iyidir umarım.

saricizmeli dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.