2 Temmuz 2009 Perşembe

Tatile bir kala...

Geçen sene hamilelik nedeniyle Ankara'dan çok uzaklaşmak istememiştim. Bir haftalık tatil de tadımlık olmuştu. Tatil sonrası bastıran sıcaklar, iş yerinde izne ayrılmadan bitirmek istediğim işlerin temposu, erken doğum, doğum sonrasında kullanırım diye sakladığım erken doğumla yanan izinlerim, bebek ve birlikte yürüyen doktora yeterlik çalışmaları... Hepsi daha da arttırdı tatil gereksinimimi ve hevesimi. Taşınıp tatile gitmekti hedefim, ama başaramadık. Dinlenip taşınma ile devam edeceğiz. Cumartesi sabah yollardayız.

Bebekle hele de ek gıdaya başlamış bebekle tatil hazırlığı muhteşem oluyor:))
Anne babanın valizi, umut egenin arabası, park yatağı, valizi ve mutfak valizi kategorileri mevcut. Arabayı büyütmüştük bunları düşünerek, ama kamyonet olmadıkça hep yer sorunu olacak gibi duruyor.

Mother & Baby temmuz sayısında, zoover web sitesinden çocuklar için en uygun kategorisinde en yüksek puan alan 10 oteli sıralamış. Blog labirentlerinde gezinirken (bir blogta bir link görülür, hoop ona hooop ordan başkasına) hangi blogta okudum hatırlamıyorum (Ayvalik olduğu için dikkatimi çekmişti) Grand Otel Temizel övülmüştü. Otel listede de 8. sırada yer alıyor.

4 yorum:

Mustafa Rumelili dedi ki...

Deneyimlerime dayanarak söylüyorum.
Kamyoneti almakta gecikmeyin..
Kamyonetsiz her geziniz size zorlıklar yaşatacaktır....
Ya da arabanızın arkasına hemen bir romörk....

İlknur dedi ki...

Hehe vallahi o yer sorunu bizde de hep vardı. Hatta geçen 15 km öteye gezmeye giderken sitenin yönticisi yolculuk mu var diye sordu :) Valla biz arabayı sattık kurtulduk yer mer derdinden. Çok ferahlıkmış:) Gezme isteğimiz bile yok şimdi :)

Size bol bol tatiller. Çok yorucu bir yıl atlattın doğumdu, bebek büyütmeydi, yeterlilikti derken. Tatili sonuna kadar hakettin. İnşallah Umut Ege'de ortamına çarcabuk adapte olur ve çok güzel bir tatil geçirirsiniz 3 kişilik taze aileniz ile.

Tekir dedi ki...

Tatil deneyimlerini sabırsızlıkla bekliyorum. Çok eğlenin, çok dinlenin... İyi tatiller :)

K.T dedi ki...

Super. Bekleyin Kuzey Tanda geliyor yakınlarınıza ama 1 hafta sonra. dönüş ne zaman