3 Ocak 2010 Pazar

Bu benim saçım saçım ve bu da burnum burnum.




Ue, benim burnum nerde, babanın dişi, peki ya senin saçın? Ayak, el, saç,diş, burun, kulak, diş, göz. Bunlar üzerinden dönüp duruyoruz. Söyleseler inanmazdım sonsuz döngünün birgün beni çok mutlu edeceğine, sistemleri yormayacağına, gidermeye çalışmayacağıma. Ayak- AYk. Burunsa gı:) Babasının adını da söyledi bir iki kez.
Çenebaz bu oğlan. Ama halen favoru kelimemiz, sihirli kelime "aç".

Vedat Türkali. Birgün Tek Başına ve Güven. Simdi de Birinci Tekir Şahsın önerisiyle, Mavi Karanlık'a başladım. Tez çalışmaları arasında kaybolacağım bir yer. GÜzel bir roman. 3 gündür evdeyim. Biraz çıkıp yürüsem dedim. Sonra da aman vakit kaybı diye vazgeçtim. Baba birer türk kahvesi yaptı, giydim paltomu, çıktım, içtim balkonda. Kahve bitince dışarıdan içeriyi izledim. Şükrettim. Döndüm tezimi yazdım. Bu arada, çeşit çeşit yemek yapıyorum. Acaba onu yer mi diye. 4 gündür çok ama çok iştahsız. Dişlerden mi?

8 yorum:

Birben dedi ki...

Aynı döngüyü biz de yaşıyoruz.Kulağını öğretene kadar akla karayı seçtik.Kulak nerede deyince ayaklarını gösteriyordu:)Öğrendi ama sonunda.

İştahsızlıksa sorma, her hafta bir diş sorunu neredeyse, bir de kendim yiyeceğim sendromu var ki, o yüzden de yemek yemiyor bu veletler.

OiP dedi ki...

Bizimkiyle burnu koparıp yemiş gibi yapma oyunu oynuyorduk. Dün banyodan sonra pi.pi.sini koparmış gibi yapıp ikram etmeye başladı rezil. İlk öğrendiği şeye bakılırsa işimiz var bizim!
Noel şapkalı UE bize de gel e mi?

senem dedi ki...

Oooo, UEcik ne tatlı bir Noel Baba olmuş öyle. Biz de aaaaz (ağız), muuun (burun), döz (göz) üçlemesi çok moda bugünlerde :)

Bu arada kitaplar harika. Birgün Tek Başına silip süpürmüştü beni. Mavi Karanlık da o kadar olmasa bile çok etkilemişti. İyi okumalar! :)

İlknur dedi ki...

Kucuk noel oglan UE :) Biraz gec kaldim ama listemi versem bana da bir seyler getirir mi?

Super bir dongu bu. Hic usenmeden yuz kere sorabilirim burnun nerde kulagin nerde diye :) ama bizimkinin keyfi yerinde olacak gostermek icin. Baska seyi kafaya taktiysa kesinlikle gostermiyor..

elfeyp dedi ki...

Aferinn sana yaa!! Tezi nasıl başarıyorsun bu arada?! Kolay gelsin.
Biz bugünlerde kuskusu keşfettik :)
Havuçlu, domatesli..Bayıldı, sen de dene, kuskusu yemezse domatesi yer, onu sevmezse havuç kıtlatır, olmadı yanında yoğurt :)
Öptük sizi..

Mustafa Rumelili dedi ki...

Umut Ege karyolasında...
Ben yanındaki sandalyede oturuyorum.
Ve onu umursamıyorum...
Sen misin onunla ilgilenmeyen...
Asker arkadaşım hemen omzumu tokatlamaya başlıyor...Ona bakınca da mutlulukla bıyık altından öyle bir gülümsemesi varki...
Bu anı Umut Ege'nin resimlerine baktıkça hep yaşıyorum..:)

Tekir dedi ki...

hey santa... bize gelsene sen? çuvalın boş olabilir sen gel yeter :)

saricizmeli dedi ki...

Birben, daha ben yiyeceğim sendromu başlamadı. Ama size yedireceğim sendromu uzun zamandır mevcut:))

Bizimki de pek meraklı ona:)) Gelir OIP teyzesi, Çağan'ı çok merak ediyor zaten.

Senem, nerelerdesin yahu. Teşekkürler.

Getirmez mi İlknur Teyzesi, vesileyle bir Paris yaparız.

Elfeyp, ben de sana aferin diyorum. Benim ki ne ki senin başardığının yanında. Ben de 2. bebekte arayı açmayayım diyorsum, ama şimdi tezde biraz yol alayım da demeye başladım. Gerçekten çok zor bir iş başardığım. Çocuk yokkenki zorlanmam hiç birşeymiş. Umarım tamamına erdiririm. Kuskus mu, hiç düşünmemiştim. Ki ben bayılırım.

Hi hi, komikti gerçekten dedesi.

Tekir teyze, bu kadar yürekten çağırma beni, bir gece ansızın gelebilirim.