27 Eylül 2009 Pazar

Neva - Umut Ege buluşması

Blog aleminin en gezgin bebeği ödülünü Umut Ege alabilir sanırım. Bayramda el öpmeye Dikili'ye gitti Umut Ege. Denize giremedi ama kumsalda emekledi. Özgürlük her yaşta özgürlük, git git bitmez bir emekleme. Bayram gezisinde Foça vardı, Foça'da asılı bayrakları gördükçe kendinden geçti.

Bu hafta da amcasının elini öpmeye İstanbul'a düştü yolu. Özgür Anne, Tekir ile saatler ayarlandı, bir boşluk bulunursa buluşulmak için. Cumartesi sabahı, bebek parkına gidildi, Su bebekle karşılaşırmıyız geyikleri arasında. Parkta bir ufaklık görüldü, aman da ne güzel yürüyor denildi. Kuşlara yem atan amca, uçan kuşlar ve Umut Ege'nin resmini çekmek istedi annesi. I- ıh, yüzünü alamadı tam. Diğer tarafa geçince bir de ne görsün. Senem karşısında:))) Annenin resimleri blogda yer almadığından Senem anneyi tanımamış ama, bakar dururmuş Umut Ege mi bu ufaklık diye.
Mısırdan paşa dedenin mirası çıksa gelse bu kadar şaşırırdım sanırım. Ufaklıklar birbirlerinden pek hoşlandı, anneler ve Neva'nın S. teyzesi ayaküstü bir sohbete daldılar ki sormayın gitsin. Bu arada ufaklıkların muhabbetine hayran yaşlı amca seyre doyum olmaz ama evden beklerler diye ayrılınca peşinden bakakaldı bizimkiler. Bir önceki kayıttaki resim o anda çekilmiş. İşte bunlar da diğer Umut Ege, Neva görüntüleri.




Gündemin yoğunluğu arasında Tekir, Özgür Anne ve İstanbul'daki diğer sevdiklerimizle biraraya gelemedik. Ama onlar için ayrı bir gezi düzenleyeceğiz en kısa zamanda...
Neva ve Umut Ege, hayatınız hep böyle güzel sürplizli olsun. Senem, tanıştığımıza sevindim...

Bu gezilerin her birinde de bir dişimiz çıktı. Önce sol üst (sol alt da erkenciydi) bugün de sağ üst patlamış. Lakin hep ben görüyorum bu çocuğun dişlerini:)) Oğluma diş hediyesi paşabahçeden harf kurabiye kalıpları aldım. Doğum gününde kullanıma almayı planlıyorum.

7 yorum:

senem dedi ki...

Yaaa gerçekten çok hoş bir karşılaşma oldu :)) Ayarlasak bu kadar güzel denk getiremezdik değil mi sarıçizmeli? Amaaa size ders olsun, bir daha öyle habersiz çıkıp gelmeyin İstanbul'a!!! İşte böyle yakalanırsınız! Rastlamasak kaçıracaktık yani yakışıklı UE'yi ve annesinin güler yüzünü!!

Karşılaştığımıza ve yüzyüze tanıştığımıza da ben de çok sevindim sarıçizmeli. :) Resimlerden anlaşıldığı üzere bizim ufaklıklar da mutlu oldular.

Çok öpüyoruz.
S ve N

Adsız dedi ki...

aaa ne guzel bir tesaduf bu yaa,
cok tatli ikisi de.
yasasin blog dostlugu

Ozguranne dedi ki...

Hahahahahaha.... Çokkk komik. Bu arada dişleri ben hep görüyorum. Bizde yukarda 4. geliyor. Orta boşları doldurduğumuz için sevinçliyim. Çıksa hepsi de rahatlasak....

Tekir dedi ki...

Aaaaa ne güzel olmuş :) Bi dahaki sefere kesin buluşalımmmmmmmm...

Mustafa Rumelili dedi ki...

Umut Ege haftaya nereye yoculuk yapacak?

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

yolunuz izmire düşerse işi şansa bırakmayıp randevulaşalım lütfen :))

saricizmeli dedi ki...

ayarlasak ya neva ya umut egenin uykusu uzardı, acıkacakları tutardı, olurdu birşeyler:))

bence de kiraz sevdası.

çocuklarının ağzının içine bakan anneler mi olduk nedir özgür;)

anlaştık tekir.

yolculuk nigar teyzesinin nikahına dedesi;)

hülya, sen takıl anacım, ben mutlaka tesadüf ederim:))