5 Eylül 2009 Cumartesi

Biz de Kitubi'deydik:))

Bloglarda okuyorum, şu dergideydik bu gazetedeydik diye. Biz de Kitubi 'ye post olduk:)) Çok beğenerek okuduğum bloga konu olmak da pek hoştu doğrusu.

İlk çalışma haftasını geride bıraktık. Umut Ege beni (bizi) özlediğinin sinyallerini verse de, gayet uyumluydu. İş yerinde çok yorucu bir hafta geçirmememe rağmen, akşam dizilerin karşısında bayılayazdım resmen. Alışacağız umarım. Bu arada Türk romanı var olsun, ortalık uyarlamadan geçilmiyor. Hanımın Çiftliği'ndeki gibi dönem dizisi olması daha hoşuma gidiyor benim. Tez hocamla konuştum, tez çalışmalarım hızlanıyor, izleyip izleyeceğim karşısında uyuduğum bölümlerde olabilir tabi.

Umut Ege sekiz civarında uyuyor. 16:30 20:00 (16:00 da süt izni nedeniyle çıkıyorum işten) arasını altın saatler ilan ettik. Haftanın yarısında bu saatler arası bir 45 dakika uykusu da oldu (sekiz gene şaşmadı buna rağmen). Bu altın saatlerde baba eve gelmeden önce parka gittik ana oğul oynadık, baba gelince ailece yemek, sonrasında da 3 in 30 sloganıyla, Umut Ege'yi kikirdetme zaman dilimimiz oldu.

Direkler arası eğlenceleri yaptık, tef çalmadan önce mekanizmasını öğrenmek istedi bizimki;)


Neden abudik gubidik karakterler var da ibiş, nasrettin hoca, karagöz hacivat, keloğlan yok oyuncakçı raflarında?


Madem denize gidemiyoruz, biz de küvet keyfi yapalım dedik. İçine file gerip yarısını dolduramadığımız küvette dalga boyu hesabı bile yapabiliriz artık;) Bu arada duş başlığına bakıyor böyle hevesle:))


Nestle blogumuzu izliyor mu?:)) Belki izliyordur bir sepet çikolata gönderir bize:) Biz yeterince bitter aldık, mümkünse fındıklı antep fıstıklı olsun;) Tadına bile varmadan elinden alınınca ağlayan Umut Ege, tadını alınca ne yapacağız senle?






Çocuklar hiç ağlamasın öldürülmesin, şeker de yiyebilsinler...

3 yorum:

elfeyp dedi ki...

Evevt ya, neden Türk karakterler yok oyuncaklarda? Biz kendimiz öğretiriz kuzularımıza, dert değil :)

Damla dedi ki...

Vallahi onurlandırdın beni, ne diyeyim, teşekkürler :)

Umut Ege'yi de yerim.

Mustafa Rumelili dedi ki...

Ağlatmayın UMUT EGE'mi...