7 Haziran 2009 Pazar

Umut Ege - Egemen buluşması.

Proje ekibinin 2 kadın çalışanının (toplam 4 kişiydik), hamileyiz haberleri birer ay arayla ulaştı yönetime. Şaka gibiydi. Sonra da proje liderinin bir çocuğu oldu. Çok üretken proje çalışanlarıydık çook;) Egemen ve Umut Ege çok şahit oldu annelerinin java konuşmalarına. Aralarda da, nasıl bu kadar çok kilo aldık, su içsem yarıyor, arabalar ne marka olsun, şu SSK işleri de ne gıcık konuşmalarına. Doğduktan sonra anneler bebekleri gördü, ama paşaların ilk buluşmaları bugün oldu. ODTÜ'nün çillisi bu buluşmaya ev sahipliği yaptı. Bebekler ve annelerine, teyzeler ekibi de eşlik etti. Açık havanın sohbetin tadı çıkarıldı. Bize çok iyi geldi. Umarım tekrar ederiz. Cuma akşamı iş çıkışı ODTÜ'de çimlerin üzerinde olacağız Egemen, anneni kandır siz de gelin. Ben aylar sonra mutfak perisi olup poğaça yapacağım, Yasemin teyzen de kurabiyeler.

Umut Ege son günlerde (çok ağır seyretmeyen) ishal. Doktoru ateş ve kusma eşlik etmediği için diş çıkarmayla ilişkili olabilir dedi. İstiridye Umut Ege'den inciyi bekliyoruz ama yok gelen giden.

İki hafta önce cumartesi bir emeklemişti, devamı gelmedi. Şimdi favorisi parmaklarımdan güç alıp ayağa kalkmak. Stil ikonu olarak geziniyor, oyuncağının bulunduğu giysiler giyip:))





Tembel Türk erkeği popülasyonuna bir nefer daha yetişiyor, "hanıııım, nerde benim gayfem".



24 saat oyun oynasak ben bıktım demez sanırım. Babasıyla kikirderken...


3 yorum:

yeşim dedi ki...

canım şekerparem benim:))

Cuma akşamı odtüde ne programınız var annesi? Üçüncü Mert-Umut Ege buluşmasını ne zaman yapalım?

Mustafa Rumelili dedi ki...

Bizlere bir kayfeyi çok görenlerle uzlaşmak nasıl mümkün olsun ki?...:)

saricizmeli dedi ki...

Yeşim, kaç aydır evdeyim, iş arkadaşlarıma hayrım dokunmadı. Onlara poğaça yapacağım, bir arkadaşım da kurabiye. ODTÜ'de piknik gibi bir akşamüstü geçireceğiz. Ne de olda işe başlıyorum, az kaldı.

Dedesi ne uzlaşması, uzlaşmak filan yok, oğluma kayfe yapılacak o kadar:P