15 Haziran 2009 Pazartesi

İlk Piknik

7.5 aydır evhanımı hayatı yaşıyorum, bir faydam olamadı çalışkan arkadaşlarıma. Dedim hadi toplanın size poğaça yapayım da ODTÜ'de piknik yapalım (ODTÜ kurulurken, neler amaçlandı acaba, hiç akıllarına geldi mi, bebeklere gezi, annelere teyzelere ferahlama mekanı olacağı). Aslında geniş bir kitle davet ettik ama gelebilen Mehtap ve Yasemin oldu. Çilli'nin çarprazına serdik piknik örtülerini, Yasemin'in kurabiyelerini, sağlık kekini (Mehtap'ın da dediği gibi, kat güzelim şekeri bolca, hamileyken akşam 5 suları tırmalanırken, bu keki bulunca hiç böyle şekeri azdı ıttırı vıttırı demiyordum di mi:)) poğaçaları yedik, çayları içtik, hoş geçtik, üstüne de enfes türk kahvesi. Umut Ege piknik işine bayıldı. İlk pikniğini de gerçekleştirmiş oldu. Eve dönerken de arabada uyuyunca annesi bu duruma bayıldı:))

Umut Ege'den diğer haberleri verecek olursak...

İşte huzurlarınızda Umut Ege'nin dönme dolabı. En dandirik ev eşyalarının en keyifli oyuncaklar olması kuralı asla bozulmaz.


Uyuduğunu mu sandınız :P


Kadro tamamlanınca haftasonları çok daha keyifli geçiyor, bu Umut Ege'ye de yansıyor.



Sanırım tek emeklemesiyle kalacak ve emeklemeden yürüyecek. Artık, "elini uzat tutunayım kalkayım" taleplerini adımlar izlemeye başladı. Parmaklarıma tutunup kalkıp, park yatağına tutunup biraz takılıyor, ilerleyeyim derken ellerin ikisi birden bırakılınca sonuç budur:))





Yemek işlerine gelince, kıymayı köfte formatına soktuk o da kar etmedi. Bu akşam köfteyi suya minik parçalar halinde katıp yedirince yedi. Çorbaya eklemişliğimiz de kar etmemişti. Siz bir şeyi nasıl severseniz çocuklar da öyle sever felsefesine uyayım derken bu fena darbe oldu. :)) Adam gibi sulu köfte mi yapsam?

3 yorum:

Mustafa Rumelili dedi ki...

Sen köfte yapma...
Köfte yerine UMUT EGE'yi yiyelim:)

Tekir dedi ki...

Bu gülüş beni mest etti yahu, Umut Ege çok tattlııııı...:)

yeşim dedi ki...

Beraber de piknik yapalım, kıskanırız valla Mertimle birlikte:))