25 Kasım 2011 Cuma

UE de nerelerde diyenlere...

UE, iki haftadır kreşli.
NE ile başı dertteeeeeğğğğv, ne yapsa bilemiyoooooor, canından bir parça o söküp atamıyoooor...
Kepçe deliliği son sürat, üzerindeki giysilerden de anlaşıldığı üzre.
Sarı plasmacar onun hayalinde sarı taksi, vileda sapını da herhangi bir kapının önüne koyup garaj girişi yaptımıydı anne sen gel güvenlikçi ol seslenmesi an meselesi.
Benim UE onun anne olduğu ya da babalı versiyonu bu ara bayıldığı oyun. Kreş eferim size biz buna drama diyoruz oynamaya ve araya mesajlar serpiştirmeye devam dedi.
Sabunlardan garaj ve geometrik şekil yapmacaysa diğer baş oyunumuz.

Kreşteki öğretmeni uyumadan önce ve ara ara toz dumandan bahsetiyor dedi. Öğretmeni toz duman değil o tostoraman, bizimkisi ağzı esnemekten ayrılsa bile toz dumanını okumadan uyumaz.

4 yorum:

Fatma dedi ki...

Maşallah UE'ye annesi. Kreşin iyi gitmesine sevindim. Oyunlar en güzel öğrenme pekiştirme aracı. Oyun oynarken ben Deniz'le rehabilite oluyorum, bana da iyi geliyor oyun oynamak, strese birebir, iyi oyunlar:)

ZEYNEP dedi ki...

Hem eğlenceli hem de garip geliyor bana 3 yaş sıpalarının hepsinin aynı şekilde anne baba rolune girip anneleri de cocuk yapması :) Ayna iste ne yaptıgımızı goruyoruz boylece :) Masallah UE' ye, biz de cok severiz kepce, kamyon ve yaratıcı drama :) Sevgiler..

Itır dedi ki...

Gecen yoruma gelişmeleri yaz demişsin ya..Aynen fena favori oldu tostoraman..Her uyku öncesi 1 doz muhakkak! Turuncu gözler belirdiği an "şakacıktan" korkulup bir saklanılsa da hayranlıkla devam :)

saricizmeli dedi ki...

Sen hem Denizle, hem yeteneklerinle rehabilite oluyorsun. İyi oyunlar ve iyi hobiler. Bugün kumaşlar aldım ben de, anneannenin elinden öpmelik.

Zeynep, çok doğru değerlendirme, gerçekten ayna. Bu arada UE de hiç boyama sevmez. Benden de sevgiler.

Itır, 1 dozla başlıyor, 10 doza kadar çıkabiliyor, bi de bu tostoramanın yavrusu peydahlanıyor bi müddet sona. Kreşte öğretmeni toz duman diye bişiden bahsediyor dedi, ben de açıkladım o tostoraman öğretmeni diye:)) İş yerinde kızdığın biri filan olursa tostoraman demeyi denesene:P