19 Ekim 2010 Salı

19. Hafta- Hatırlamaca yaptık...



19. hafta da geride kaldı. Normal doğum olmayacağı düşünülürse yolu yarıladık gibi.

Kilo artışı pıldır pıldır. Bebek de büyüyor, anne rahatı da yanımda. Şu yemeği mi yesek diye konuşmak yemeği önümde bulmam için kafi, etkilerini de görüyorum.

19. haftayı UE'nin ilk kuzeninin doğuşuyla sonlandırdık. Süt geldi gelmedi, kompostoya şekeri ne kadar koyalım, yeşillik salatası, aman bol boza iç, sancın var mı günlerini yaşadık bebeği görmeye gittiğimizde. Tracy'nin kitabı da konmuş komidine;)

UE'nin bebeğe tavrı benim beklediğimden çok daha ılımandı. Bakalım diye tutturdu bolca. Çok küçük dedi. Hep ağlıyor diye taklidini yapmaaya başladı. Bebeğin getirdiği çikolata, bağlarını daha da kuvvetlendirdi:)) (Kova da UE'nin şubat dolaylarında bayıldığı bir şeyi getirmek üzere bakınmaya başlasa iyi olacak).

Baaannesiyle dedesine ufak kıskanma kaynaklı postaları oldu, halasına sardırdı. Baannesi ikinizi de seviyorum diyince bizimkinin cevabı seveme oldu. Ama benim beklediğimden çok azdı tepkileri.

Geceleri uyumadan önce Kova ile iletişime geçmeye çalışıyor. Her geçen gün fikre daha ısınıyor.

B. Teyzemizle, M. Amcamız UE'nin doğumgününü kutlarken pıtırcığı unutmamış. Kızımızın ilk elbisesi de gardrobunda yerini aldı;)

Kilo Artışı : 4.3 (Senin ivmeni hesaplayacak formülü kimler yazsın! Yavaşla biraz).

3 yorum:

yeliz dedi ki...

hayırlı olsun yeni bebek!! tracy nin kitap allahım çok güldüm aynı sahne bizde vardı:P

kuzunun annesi dedi ki...

Evet , tracy , her yeni annenin başucu kitabı :)))

saricizmeli dedi ki...

teşekkürler yeliz. sahne aynı roller başka, özetle.:)


ruhu şad olsun kuzunun annesi:)