20 Haziran 2010 Pazar

Bir dönem sona erdi...

20 aydır süren kovalent bağ sona erdi.
İçimdeki hareketlerinin özleminin yanına, emdiği günler de eklendi.
Bira açılınca nasıl ses çıkarır sorusuna pssst cevabı verince, biradan önce sütü bardaktan içse iyi olacak diye düşündüm;)
14 haziran 2010 itibariyle anne açısından yi yi yakarsın devri bitti, hooop o kaç kalori haberin var mı dönemi başladı.
6. günü geride bıraktık. Bırakış serüvenimiz, tavsiyeler pek yakında...

5 yorum:

yeliz dedi ki...

hayırlı olsuun:) ben anladım ki emmeyi bıraktıktan sonra o bağ azalmadı daha da güçlendi. daha da birbirimize bağlandık. Bağın farklı bir cinsi:) ha bir de ben de iştah kesintisi olmamıştı, homini gırtlak devam ettim, verdiğim 2 kiloyu geri alınca hadi bakiiim toparlan!! dedim:)

K.T dedi ki...

vallahi bencede bırakınca bağ dahada kuvvetlendi.esiden "süt için çıkar için" derlerken şimdi gerçekten sevgi için bu sırnaşıklık.
Kolay gelsin hepimize.

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

klube hoşgeldin.... memelerine bakış açın değişecek. ve aranızdaki o bağın sütten emmekten daha farklı bir yola gireceğini sevinerek izleyeceksin.

saricizmeli dedi ki...

sizi erkek anaları siziii:))
gelin gelene kadar bağlanın bağlandığınız kadar. içgüdüseller:P

Elifnur dedi ki...

Ben de dokuz aydir emziriyorum ve de dokuz aydir onceki yedigimin neredeyse iki kati yiyorum:) Eskiden haftada bir kutu dondurma yerken simdi uc kutuya kadar yesem kilo almiyorum:) Umarim emzirince artan istah da azaliyordur, yoksa emzirmeyi birakinca gelsin kilolar. Emzirdikten sonra ne gibi degisiklikler olduguyla ilgili postlarini merakla bekliyorum.