20 Aralık 2011 Salı

Buharika ve süpürmen çok sürmez evi muhteşeme çevirmen...

Arçelik demek bizim düşünmeden gidip ürün aldığımız yer demek. Yıllardır. Anne olduktan sonra bu Arçelik arkadaşımız benim baş yardımcım oldu çıktı. Önce Telve. Sıcak bir bardak çay içmenin hayal olduğu UE zamanlarında, UE uykuya kahve telveye, sarıçizmeli keyfe sloganıyla az zaman geçirmedim. Sonra UE büyüdü, bana sıcak çaylar içmek için Tiryakili zamanlar verirken evi bicik bicik kırıklar oldu. İmdaaağvk diye çığlığıma cevap gene Arçelikten geldi, yavlum sarıçizmeli işte süpürmen dedi. Elektrikli süpürge mi, kim açacak taşıyacak derdi mutfakta hazır ve nazır bekleyen süpürmenle çözüldü. Ve beklediğimden çok fazla temizlik sağlıyor süpürmen: kırıklar saçlar havlar...

NE doğdu, UE her türlü mekanda oynadığı oyuncaklarını NE ile paylaşmaya, sokaktan getirdiği kepçesini salona parketmeye başladı, NE UE'nin dolap bekleyen ama yıkanamayan oyuncaklarına oynar çağa geldi. Dedim ki şöyle muhteşem bir alet olsa buhar gücüyle oyuncakları temizlese.  Ve huzurlarımızda Buharika. Annemle önce fayans arası temizlikte denedik. Beklediğimiz sonucu elde edemedik. Ama bugün genel temizlikte yardımcımız halılarımızı deterjansız Buharikayla sildikten sonra mikrofiber bezin  koyulaşan halının açılan rengi ve bunu buharın hijyen gücüyle yaptığımızı gördüğümde annelerle paylaşmadan edemedim.  Islak zeminlerde de çok etkili. Deterjansız temizlik isteyenlere de bir ilgilenin derim.

Oğlum bu ara kafayı robotlara taktı. Çelik robotlarını satardı bir ara arçelik. Ya yeniden satmaya başlasın ya da benim bu muhteşem tanıtımım için eskilerden bana bi tane yollaasın:))

3 yorum:

Nil dedi ki...

Bir daha düşmanıma tavsiye etmem Arçelik'i. Beyaz eşya kesinlikle şans işi.

Mustafa Rumelili dedi ki...

Eveet
Geçen yıl bir buzdolabı tesliminde bize yaşattıkları bizleri de Arçelikten soğuttu...

saricizmeli dedi ki...

Bak sevgili arçelik, bize çelik gönderirsen bu yorumlarla oynarım:P