7 Şubat 2011 Pazartesi

35. Hafta - Alışverişler yapılıyor...

35. Hafta enerjik başladı, hastalanıyorum mu ne diyerek bitti. İyileşip yazması da bu vakti buldu.

Yılın karıyla geçirdik 35. haftayı. Aman kaydımdı kayıyorumdu korkularıyla. Düşmeyeyim derken ağır ağır yürürken kaptım kesinlikle şifayı:))

35. Hafta eve ilişkin düzenlemelerin (2 çocukla hayat zor, sinerji olacak, nerde alışveriş yapılır ki diyip aradak çıkardık) yapıldığı hafta oldu.

Bebek şekerlerini de beğendik. İki buçuk senede moda ne çok değişmiş. Kova ve bebek arabası şeklinde şekerleri beğendik. Burcu kova olsaydı daha cuk otururdu, ama abisinin kendisine Kova ismini vermesine ilişkin sevimli bir ilişki kurdum ben kendimce:))

Giysileri yıkandı, ütülendi, hazırlandı.

Kaburga ağrım tüm şiddetiyle devam ediyor, kalp çarpıntılarım da. Merdiven çıkmak kabusum. Ayrıca yüzüm çok şişti. Burnum kocaman bir patates oldu.

6 yorum:

ilknur malcı dedi ki...

hmmm aslında 2. hamilelikler daha kolay denilir di mi? seninkisi biraz daha zor geciyor.okuyunca ben 2. hiç düşünmeyeyim diyorum

ilknur malcı dedi ki...

sağlıklı kolay günler dileğimi eklemeyi unutmuşum

Adsız dedi ki...

eman allahim 35 mi :)

kova baglantiniza koptummm! supersiniz.

Adsız dedi ki...

ooohh işler bitmiş neredeyse sari cizmeli :) çanta hazır mı söyle bakalım bir de onu :)

Itır dedi ki...

ben de bu sefer pek çektim kalp çarpıntısı ve sıkışan nefesten..hadi bakalım, az kalmış, ne acayip olacak 4 kişilik bir aile olmak,dimi? düşüncesi bi acayip geliyor yani bana şimdilik :)

saricizmeli dedi ki...

İlknur, aslında çok dramatik bir gebelik geçirdiğim söylenemez. Sıkıntılar var, hele ilkine kıyasla çok. Gözün sakın korkmasın. Güzel dileklerine çok teşekkürler...

Kirazsevdası az sonra 36 oluyor, ne diyorsun:))

BAP, herşey hazır ama çantada değil:))

Itır, beni de çok heyecanlandırıyor 4 kişilik aile.