11 Aralık 2010 Cumartesi

27. hafta - Çıktık koca göbekle 27 haftadan.

Gebelikte üçüncü dönemin ilk haftası da geride kaldı.

Ahmet Haşim'in ağır ağır çıkacaksın bu merdivenlerden dizelerini bana yazdığını düşünmeye başlamıştım. İlk hamileliğimde sanmıştım ki ya güldür ya lale...
İki merdiven çıksam kalbimin gümbürtüsüne komşular kapı açacaklar.

Sinemaya gidip tüm akşamı uzanmadan geçirince ayaklarımın balonluğuna kendim inanamadım. Ankara'ya ilk kar yağıp da kar botlarıma külkedisinin üvey ablaları gibi girmeye çalışınca, hem de bunu sabah arkadaşıma kahvaltıya giderken yaşayınca ve de hafta 27 olunca, ilerleyen zamanlardaki ayaklarımı merak etmeye başladım.

27'de de yazılacak çok şeyim yok aslında. Aldığım 10 kilo dışında:)) Şişlerdendiiiir;)

10 yorum:

Adsız dedi ki...

ayyyy bi suru sey yazdim yazdim sildim,
sayili gun be saricizmelim, az kaldi artik.

Deli Anne dedi ki...

Allah kolaylıkla geçirmeyi nasip etsn hamileliği de ve doğumu da.. sevgiler.

Fatma dedi ki...

Çoğu gitti azı kaldı, ayakları arada bir havaya dik bir de iyi kalpli birini bul akşamları tuzlu suda ayaklarına masaj yapsın, iyi gelir:)

Adsız dedi ki...

:) ay ne güldüm :) halimiz aynı... bende her sorana gazdan gazdan bu şişkinlik diyorum :) gaz canım gaz başka ne olacak, kilo değil ;)

Hayat güzeldir.. dedi ki...

Günlerimiz başabaş gittiği gibi şikayetlerde benzemeye başladı, hem ellerim hem de ayaklarım şişiyor benim de bileklerime inanamıyorum akşamları ama olsun diyorum hep.. Bugünleri özleyeceğime de eminim.Ya bir de yaza gelseydi hamileliklerimiz dimi...Sevgiler, Pınar

Nuray dedi ki...

az kaldı bel ağrılarına :)

saricizmeli dedi ki...

Aaa, merak ettim ben ne yazdın ki kiraz sevdası:)

Deli Anne, çok teşekkürler...

Fadiş, tavsiyeni dikkate alacağım.

Bir Annenin Paylaşımları, dal gibi kalacağız.

Hayat güzeldir, ilki benim hiç böyle değildi.


Nuray, off ooof:)

Adsız dedi ki...

arama hacmi, vs, ben üzerinden adspace satın alabilirsiniz siteleri çalışıyorum - - biz fiyatlandırma ve etajer hakkında konuşabilirsiniz varsa bana bildirin biz siteleriniz istatistikleri hakkında konuşabilirsiniz ben şimdi merak ediyorum. Şerefe dostum harika bir iş olsa yapıyoruz.

Adsız dedi ki...

Hey tüm, gerçekten gerçek internet sitesini zevk yapmak! Bu kesinlikle harika bir sayfası. Hepimiz ileri hangi gelecekte yayıncılık olduğu ortaya döneceğiz daha da ilginç bilgileri okuduktan için sabırsızlanıyoruz. Bunu bir sürü öğrendim. senin anlayış için teşekkür ederiz.

Adsız dedi ki...

I have to admit that i sometimes get bored to read the whole thing but i think you can add some value. Bravo !