12 Temmuz 2009 Pazar

Kaşınmayın sizi yaramaz dişler...

Halası geldi geçtiğimiz cuma günü, UE yeni bir diş kaşıma aracı buldu:)) Oldukça da sağlamcı çanta oyuncağını da elinden bırakmıyor:))




Eski tatiller gibi hayal ettim, çantama bir sürü kitap koydum, okuma hızımsa çok düşük. UE bile benden çok kitap okumuş olabilir:)) Rüyamda UE'yi anneme bırakıp 2 günlük tatile gitmişim, tatilde nasıl kederleniyorum, ama daha emiyordu nasıl bıraktım diye. Tatiller zorlu geçse de onsuz tatil rüyamda bile düşünemiyorum. Gerçi son 3 gündür oldukça tatil modundayız. Düzenimiz oturdu. Daha fazla oda dışında vakit geçirecek düzenlemeler yaptık.



İlknur vampirli bir kitaptan bahsetmiş, kahraman olarak bunu hayal edip okuyabilirsin:))



Dişler ççok kaşınıyor. Çenemi yakalayıp dolanıyor ve emme delisi oldu. Babasının düşkünü, anne yardımcı oyuncu:P Baban nerde diyince dönüp bakmaya başladı, belki de rastlantı. Anne nerde diyince oralı değil, hain kurt. Öğleden sonraları deniz kabul edilebilir sınırlarda dalgalı olunca, akşamüstü deniz seferlerimiz de başladı.

Uzun zamandır görmediğim arkadaşım Aynur'a denk geldik. Kızı 3 yaşına gelmek üzere. Annelerin aynı yollardan geçtiğini görmek rahatlatıcı. İki anne yanyana gelince engellenemez konu annelik. Sinem umarım seni çok bunaltmamışızdır sohbetimizle.

Mert abisi ve Sıla ablası bu sabah ayrıldılar. UE'nin sayfasından takip edecekler bizi. UE'nin ilk kamp arkadaşları oldunuz. Sizi çok sevdik. Umarız bundan sonra da bolca görüşme imkanımız olur. Umarım UE de sizler gibi güzel ve akıllı bir çocuk olur.

Bir haftayı geride bırakmışız bile. Sabit konaklamalı tatillerde 5 gün sonrası bana sıkıntı verirdi. Günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum bile.

3 yorum:

İlknur dedi ki...

Sarı Çizmeli var ya nasıl bir kahkaha atmışsam oğlan yerinden sıçradı oyun halısında.

Sanırım serinin devam kitaplarını bir süre okuyamayacağım kafamda bu kadar sevimli bir vampir sureti ile :))

yeşim dedi ki...

Vampirlerin en şekerini yerim ben:)))

Mustafa Rumelili dedi ki...

O vampiri yerim ben....