6 Temmuz 2009 Pazartesi

Umut Ege Tatilde.



Bizim araba görünümlü kamyon cumartesi öğlen yollara düştü. Umut Ege son uzun yolunda ana kucağında durmamak için elinden geleni yapmıştı. Bu sefer daha da büyüdü iyice huysuzlanır derken, içine tam gömülüp ayaklarını koltuğa dayararak oldukça rahat bir yolculuk yaptı. Koca bir torba oyuncak almıştım yanıma, bunaldıkça oyuncak değişimiyle sorunsuz geçirdik yolculuğu. Buz kutusu kurtarıcımız oldu. Sabah evde hazırladığımız yemek saatler sonrasında hala soğuktu.


Bugün tatil tam anlamıyla başladı, çünkü denizle buluşma gerçekleşti. Ege & Ege. Babası simiti şişirirken denize girdiğimizde ses çıkmadı ama çok sevdim emaresi de yoktu. Simit geldi ve keyif başladı. Simitin tentesi çok faydalı olsa da ilk gün olduğu için kısa kestik keyfi. Sonrasında biraz hamak keyfi yaptık. Sonra odamıza dönüp yemek pişirme keyfi:)) Bu arada yorulan Umut Ege dörtte yatıp yedi de kalkarak keyifler keyfi yaptı. Gece uyuması ise onbiri buldu.

Simitin altından çıkan ayağa dikkat.




Etrafta ne kadar çok bebekli aile var algımız çok seçici canım. Egemen de burada. Kendi yaşıtları Umut Ege'nin daha çok dikkatini çeker oldu.

Kuzey Tan, biz bir ay kadar İzmir'in bilimum ilçelerindeyiz. Bakarsın denk geliriz.

7 yorum:

Mustafa Rumelili dedi ki...

Ananede emzikler unutulunca gerekli önlemler alınmış bakıyorum....
Tatil yaramış Umut Ege'ye... Yüzüne kan gelmiş...
Sanırım yüzmeyi öğrenmiş olarak gelecek Dikili'ye...

senem dedi ki...

Deniz, güneş ve çocuk ne kadar güzel bir üçlü oluyor, değil mi? Umut Ege çok mutlu, çok sağlıklı, çok yakışıklı görünüyor. Hamakta uyuyan haline de muhteşem renkli denizin içinde yüzen ayağına da bayıldım. İyi tatiller! :)

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

Simitin altından çıkan ayağa bayıldım
iyi tatiller

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

sana yorum yazmak çok zor oluyo
şu sistemi değiştirirsen daha cok yorum yapcam da :))

Tarkanın Annesi dedi ki...

Oyyy yesinler bıcırık ayakları gülen suratı vallaha ben aslında daha hala korkuyorum denize sokmaya hala esintili umarım bir iki haftaya banada bir cesaret gelirse sokmayı düşünüyorum öpüldünüz.

K.T dedi ki...

umut ege sabit dur. yetişemiyoruz size. Biz cumartesi ayvalık sonra izmire geçeğiz. Bu tatil olmasada başka tatile. Eylül e tekrar yollardayız.

saricizmeli dedi ki...

Dedesi, emziğimize iyi bakın:)) Midilli Dikili arası turlar diye düşünüyorum.

Senem, katılıyorum sana muhteşem üçlüde. Ya İzmir'in kıymaları ayrı leziz ya da iştahı açıldı deniz güneş etkisiyle. Kıymalar lüp lüp gidiyor, ağzım açık kaldı.

Hemen kaldırıyorum Hülya:)

Hiç bekleme, ege hiç görmediğim kadar sıcak Tarkan'ın annesi.

Kuzey Tan, İzmir'in neresine geçeceksiniz. Koordinat ver belki buluşabiliriz İzmir'de.