20 Mayıs 2009 Çarşamba

Çocuğumun bir Dikili ağacı bile var.

Çocuğunun bir dikili ağacı olmayan annelerin aksine çocuğumun bir dikili(iki anlamda da :)) ağacı var. Umut Ege'nin Dikili dolaylarında bir incir ağacı oldu. Umarım tutar, umarım ikisi de tadından yenmez.


Havaların ısınmasıyla birlikte soyunduk. Ağa pozlarına devam ediyor:)) Çok terlemeye başladı. İnce giydirsem üşür mü, böyle giyinirse de olmuyor. Giy çıkar devam ediyoruz.



Geceleri çok sık aralıklarla uyanmaya başladı. Ben alıştım sanırım uykusuzluğa. Sabah yataktan kalkmayı başarabilirsem, günün geri kalanında çok uykulu gezmiyorum.

Baba,meme gibi tekrarlara başladı. Anne benzeri birşeyler ne zamandır söylüyordu, ama babanın benzeri filan değil kendisini söylüyor. NEymiş erkekler anne düşkünü olurmuş, peah.

Annesinin oğlu fotograf makinesi görünce kendinden geçiyor.







Kahvaltılar da başladı, günün en iştahlı giden öğünü şimdilik.

Jurim cumaya ertelendi, 2 gün daha heyecan devam edecek.

5 yorum:

K.T dedi ki...

Çok tatlı olmuş Umut Ege. Tam öpmelik bunlar. Havalı pozla vermiş Umut Ege Bey.

Mustafa Rumelili dedi ki...

Umut Ege Ege'de İncir Ağası olacak...
Ağacı tutmassa da olur ... Adamızda tutmuş vaziyette bir sürü incir ağacı mevcut...
Ama ağacının tutması için oldukça yoğun uğraşı veriliyor... (Hasan Çoban ve Fehmi amcaları tarafından)

senem dedi ki...

İncir ağacınız hayırlı olsun. Umarım en az Umut Ege kadar tatlı meyveler verir. Bizim de biri limon selvisi diğeri çam olmak üzere Neva adına bahçemize dikilmiş iki adet ağacımız var.

Veeee sözlü sınavda şimdiden başarılar. Herşeyin yolunda gideceğine eminim. Artık sınavdan sonra iyi bir kutlama partisi lazım sana :)

Sevgiler

Senem

yeşim dedi ki...

Umut Ege incirden de tatlı bir boncuk bence:)) Bizim Mert de fena terliyor, biz evde çorapsız ve kısa kollu takılmaya başladık.

Sınavda başarılar şekercim

İlknur dedi ki...

oh yaz size de gelmiş. Çıktı ortaya kollar bacaklar. Isır ısır dur bundan sonra. Poza bayıldım. Gerçekten hissetmiş mi ne ağacının çok verimli olacağını hemen ağa pozlarını vermeye başlamış:)